tirsdag 8. januar 2008

Velkommen til My Dog 2008
Så var det My Dog sin tur igjen. Og vi dro med to litt små kjukke golden tisper og en uten pels. Så noen store forhåpninger hadde vi vel ikke. Men de fikk kjempe fine kritikker og 1. premie alle sammen. Dina trakk inn magen sin, og Indora prøvde alt hun kunne for å ikke bevege seg "skvalpete". Annemor fikk løpetid dagen før og mistet resten av pelsen da jeg skulle teste den nye børsten jeg hadde kjøpt.. Så, ut på tur med tre tisper med løpetid med veldig humørsvingninger. Alle TV kanaler anbefalte oss å holde bilen stille den dagen, så vi satt lenge og veide for og imot om vi skulle dra. Men jeg tenkte kun på å handle hundeutstyr til en billig penge, spise god mat og sove på hotel. Det snødde helt j... når vi dro fra Biri (dro kl. halv fire natt til lørdag), og jeg husker rett og slett ikke noe fra turen før vi var ca. en time fra Gøteborg! SNORK!! Jeg sov! Når vi kom frem til hotellet, var det en overhyggelig stuepike som hadde redd opp en dobbel sovesofa til hundene. Nåde meg om jeg klappet den sammen! Men den ble jo så klart til sofa. Hundene fikk dynene å ligge på, så de var så fornøyde. (det var forresten helt bare veier og blå himmel - hvor ble det av snøstormen?) Jeg anbefaler alle som driver med utstilling og hund om å reise til My Dog. Det er så morsomt å være der. Utstyr som du aldri får tak i andre steder til en billig penge. Masse hyggelige mennesker, god mat, øl og vin. Alt du kan tenke deg på et sted. Her har Norge og NKK noe å lære. Vikingskipet blir liksom en liten utstilling i forhold. Så til neste år, håper jeg jeg treffer kjente! Stor overaskelse var det når Ian Denton plutselig dukket opp (Kennel Iaka's) sammen med sin bror. Han var så snill og hjalp meg med Annemor. Tenk.. 13 timers kjøretur hadde de hjem... Også jeg som syns at jeg var litt "sprø" som dro og ville bruke 6-7 timer..
Her er sengen deres.. Sjekk Indora, hun sitter bak på dette bilde
Indora er ikke den som står først i køen... Alltid like bedagelig.
Mens Dina og Annemor er; " Hva skjer'a?"
Her sitter de spente og venter til det er deres tur.....(Indora bakerst igjen..)
"Nå er det ikke lenge igjen. Husk å trekke inn magen Dina, og Indora, ikke beveg deg skvalpete men lett og elegant.... :) og hvis jeg, Annemor, kan holde inn tunga - blir mutter'n fornøyd"
"VI ER KLAR- kjør på mutter'n"Ikke værst Indora!
Dina holder inn magen så det holder...:) Og Annemor holder inn tunga... (handler: Ian Denton) Før utstillingen begynte var det flere familier som bare måtte hilse på gjengen våres. Dina inviterte dem jo alle, så det var kun rundt vår grind det var folk. (sjekk Indora. "aldri fred å få!" (familie 1 på besøk)
( familie 2 på besøk...)
Sjekk den store ringen! Det var nesten 100 påmeldte og det var ikke trangt rundt ringen!
Plassering beste hannhund
Beste hannhund skal kåres.
Shopping! Dette er bare en brøkdel av alle butikkene som var der.
Der var en utrolig koselig tur. Øystein gikk også med hund og klarte det faktisk ganske bra! Jeg er veldig glad for at han ble med. Jeg følte meg mye tryggere, også er det alltid koselig og avslappende å være i hans selskap. Dette er 3. året på rad vi er på My Dog. Nå har han tatt med seg Kaja, Arjo og Raska tilbake til Langerød. Og tusen millioner takk for hjelpen for det også. Håpløst med Arjo og tre løpetisper og Kaja og Annemor som har funnet stridsøksa si igjen. :(
Kaja trenger å hvile nå. Alle valpene har reist til sine nye eiere, unntatt to tisper. Så nå er det stille her på Biri. (i natt kom det nye 60 cm med snø!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med kjempefine resultater Kathrine!! Så moro :) Det må vi prøve å få med oss en gang. Thomas hadde nok digga en hotel-sofa :),og jeg hadde gått bananas på shoppingfronten. Nå må vi snart treffes.Vi savner dere. Klemmer fra Thomas & Camilla

Turid Guii-Larsen sa...

Oj!!! Dit må vi jo bare en gang... Om så bare for å shoppe litt :-D