torsdag 24. januar 2008

Turid og Badirasjentene kom på besøk på Biri!

Turid, Bessie og Charlin kom på besøk hos oss på Biri. Det er alltid kjempe koselig når de kommer på besøk. Her var det fyr i peisen og mat klart når de kom. Strålende vær med sol og masse snø. Siden Turid ikke fikk julepresangene sine før jul, hadde vi en liten gavestund sammen med alle hundene. I sofan sitter Annemor og Dina, mens Charlin og Bessie følger med matmor. Tror nok det var noen gaver til dem også der. Etterpå ble Charlin klippet og gjort klar til utstilling (event. Bø i Telemark) Lille Fru Rose og Charlin fant tonen med en gang og lekte hele kvelden.Dagen etterpå skulle vi på tur. Da var det meldt sol og pent vær, men sånn som det er på fjellet, kan en ikke regne med noe. Det var tåke og ganske grufsete vær. Men vi dro av gårde. Alle seks, Fru Rose, Annemor, Indora, Dina, Bessie og Charlin. På fjellet kan vi bare gå og gå til det uendelige. Det er så flotte turmuligheter her og vakker natur. Men uheldigvis var det tett tåke, så vi så ikke så mye denne gangen. Men hundene koste seg veldig i snøen. Mens Turid og jeg frøys!
Her er Charlin, Bessie og Fru Rose

Alle sammen på tur. Charlin og Fru Rose i tet, deretter Annemor, Bessie, Indora og Dina helt til høyre. Det var veldig koselig å ha Turid på besøk. Hun var her i to netter, og dro hjem i flott vintervær med pluss 5 grader og knall sol!

1 kommentar:

Turid Guii-Larsen sa...

Tusen takk for et koselig og deilig opphold på Hotel Biri av Badiras :-D Og tusen takk for julegavene! Gøy med julekveld sånn litt ut på nyåret også ;-) Veldig fornøyd med katalognummerarmbindet altså!!! Sjekk bildet da :-D Gleder meg virkelig til å ta det i bruk :-)

Klem Turid