tirsdag 25. desember 2007

Julen 2007

Endelig er julen her. Pernille kom med hesten sin på lørdag og skal være her hele uka. Valpene ble helt i hundre når hun kom. Nå er det bare fire igjen. En reiser 2. juledag til Fredrikstad. Det er "tjukken". En kjempe stor, grom gutt. Han heier alerede på FFK, så dette ordner seg! :) Øystein kom opp på søndag og da hadde Pernille klar pizza. Været var helt fantastisk. Minus 15 grader, sol og krystaller over alt. Ingenting var klart til jula, ikke en gave var kjøpt - kun maten! Men det fikset vi på lille julaften, sammen med resten av Gjøvik kommune. Juletre fikk vi av naboen, Lena med familie. Toppen på et gedigent grantre! Kjempeutfordring.... :) Men med hjelp av valpene, gikk det jo faktisk ganske bra. Flere bilder kan du se her.
Huset rett før pinnekjøttet ble servert (sjekk Annemor i vinduet..)
"kom da mutter'n, vi er sultne!"
Sjekk det treet'a ! Dette blir ikke lett.. Her trengst det store kuler for å få dekket alle skavankene
"Jeg har en her mutter'n - drit stor en!"

Også måtte vi ha nisse da, men hvem skulle få den æren..

"jeg tar den, nei jeg.. MUTTER'N!!!!"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Vilka härliga bilder av valparna och huset, ser mysigt ut! Så kul att du ska till Göteborg! Jag ska dit på torsdag, ses vi då kanske?
Ha en fortsatt trevlig jul och nyår!
Kram
Marie-Louice, Three B's kennel

Anonym sa...

Jag igen...
Klart du sparar den fina tikvalpen...
Kram igen
Marie-Louice

Turid Guii-Larsen sa...

Stikker bare innom for å ønske dere en fortsatt god jul. Håper alt er bra! Trøbler litt med den rette julestemninga her nede på det regntunge Østlandet men det hjelper jo betraktelig å se på disse fantastiske koselige julebildene du har lagt ut da :-D

Mange våte smasker, øreriv og klemmer fra
Bessie, Charlin & Turid :-)