torsdag 16. oktober 2008

Få timer igjen...

Vi venter og venter... men ingen valper kommer. Nå har hun rigget seg til i et hjemmelaget hi som hun har dantert nå i tre uker. Akkurat passe til den lille runde kroppen sin. Turid og badirasjentene ankom høyfjellet på onsdag. Da var tempen nede på 36.3. Fårikålen stod og småkokte så det luktet som vanlig ved fødsel hos Badiras - nemlig "fårikål".. Nå har tempen pendlet mellom 36.8 og 37.3. Hun er i kjempe form og er glad hele tiden. Kjempe stolt over magen sin og utrolig rolig og avslappet.
Derimot denne lille frøkna, Annemor, har termin om 9 dager. Hun er ikke klar for å blir mor ennå. Har ikke tid til det, nei. Så ingen tegn til drektighet finnes hos henne, men veterinærene har bekreftet at hun er drektig. Så de valpene må ligge veldig godt gjemt. Så det blir nok en tur til til veterinæren i morgen. For her er det vel noe som ikke stemmer... Her løper hun med et elg-bein og er i farta hele tiden, fra morgen til kveld. Så nærmere oppdatering kommer..
Kjempe koselig at Turid, Bessie og Charlin kom for å hjelpe meg. Føler meg så trygg når de er her. De andre hundene, Arjo, Annemor, Indora, Bessie, Charlin og Rose er ute hele dagen og løper fritt her på tunet. Slitne og fornøyde blir de tatt inn til kvelden og de sover hele natta lang.

Ingen kommentarer: