tirsdag 1. april 2008

Flott utstilling i Bergen NKK

Flott utstillingshelg for kennel Badiras. Av de 8 beste golden som ble kåret på utstillingen hadde kennelen 3 av dem, og alle søsken! Det var så nære at vi fikk to nye Nuch i flokken, men for en prestasjon allikevel. Kjempe fornøyd. Nå skal Leo - Antofangasta Av Badiras stilles, og det skal bli spennende (bror til Annemor, Arjo og Busse.)
Anemone Nemorosa Av Badiras 3. BTK
Ancora Imparo Av Badiras 3. BHK Og den store "Baby" -Nuch A Mi Manera Av Badiras - 4 BHK
(som forøvrig klarte å tråkke over ei høyløpsk tispe på vei inn i ringen - dermed meldte han seg ut og null kontakt var å oppnå denne gangen også!)

Det var grusomt trangt i hallen, så jeg regner med at det vil bli et etterspill etter denne utstillinghen. For å gå fra den ene delen i hallen og til den andre, brukte vi 20 min. Vi stod helt fast og hundene ble mer eller mindre tråkket på eller kjørt over av disse vognene enkelte har med seg. Umulig å komme seg inn og ut av ringen, og de som kom som hadde fremmøte i ringen etter oss, satte opp bur og border rundt oss, så vi ikke klarte å komme oss ut av vår egen stol engang. Tenk om det skulle begynne å brenne der! Helt håpløst! Dette må ikke gjenta seg. Skjerpings NKK!!

Ingen kommentarer: