lørdag 6. oktober 2007

Kongsvinger 2007

I dag startet jeg "The Blue Corner" med Ancora Imparo Av Badiras, "Busse". Sorry til dere som satt sammen med meg, men sånn er det bare.. :) Både norske og svenske oppdrettere slang seg med meg. En litt spesiell utstilling med litt merkelige resultater osv. - men for en flott hall, med det fantastiske underlaget!!!
Etter utstillingen dro vi 8 oppdrettere ut for å spise en bedre middag og for å fordøye de "flotte" resultatene. En kjempe koselig avslutning på dagen.
Flere bilder kommer i fra Sverige, tatt av svenske oppdrettere.
Ancora Imparo Av Badiras 2 AK
Anemone Nemorosa Av Badiras - nr. 4 med CK

Min GPS førte meg igjennom Nord Odal på vei til Kongsvinger. Hallo... for en vei! Snakk om å være alene på veien'a! På vei hjem, overstyrte jeg den og kjørte om Minnesund.. Akkurat som om det skulle være en bedre vei! Null dekning på tlf i over en time! Men, her var det i alle fall et hus i ny og ne.

Det var veldig godt å se igjen Turid. Og svenskene så klart! Får ikke håpe det blir så lenge til neste gang dere krysser grensa! Alltid morsomt å være i deres selskap! Samt "Castor", Kennel Bildvin og Lecco's fra Gran på Hadeland..(riktig?) Der ventes det valper til helgen. Det blir spennende. Jeg kommer!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for en koselig dag i går :-). Du var i godt selskap med den blå. Hi-hi. Nå er snart alt klart for valping her. Bare igjen å sette opp valpebingen. Temperaturen begynner å synke, så det blir spennende. Klem

Anonym sa...

Skulle forresten hilse fra Gudrun også og takke for en koselig dag - Signe (undertegner innimellom)

Turid Guii-Larsen sa...

Har hørt noen rykter om at alle må innom denne blå slufsa før de kan ta stor-certet og virkelig nå de store høyder...?? :-D Neste gang Busse, neste gang!! Du kan jo prøve å gå i din brors fotspor og rett og slett satse på vikingeskipet du også da ;-D

Klem Turid