mandag 19. november 2007

Lille "Embla" hilser i fra Levanger til alle sine søsken!

Her kommer en hilsen fra Embla i fra Levanger. Det kom en så utrolig koselig mail i fra dem i dag, som rett og slett reddet dagen min! Under kan dere lese utkast av brevet de sendte til oss.
"Embla"
Utkast "Her er på Levanger har vi det bare bra. Embla er jo nærmere 7,5 måned, så stor og fin og ei fornuftig jente. I sept/okt gikk vi på valpekurs, og der ble raskt Embla og ei schæferjente gruppens yndlinger når det gjelder lydighet og "fin oppførsel". Foran de andre måtte Embla mange ganger gå fremst og vise hvordan øvelsene skulle gjøres, ja selv ovenfor de andre golden-barna. Vi fikk stadig tilbakemeldinger av kurslederne på at hun er ei svært rolig og behagelig flott jente, og dette vet vi jo men det er jo godt å få høre dette da... Ja, gang på gang, men vi sier jo at hun alltid har vært så rolig, fordi hun hadde det så fint og trygt de første ukene hos deg."
Hun kan "påplass, sitt, dekk, vent, high five, krabbe osv. Hun er blitt Vilde's hjertevenn, og de storkoser seg i lag mange ganger om dagen, enten på lufteturer eller på stuegolvet. Hun er svært stolt og glad i sin "lillesøster".
Tusen takk for koselig brev!
Kathrine

1 kommentar:

Turid Guii-Larsen sa...

For en utrolig super koselig hilsen fra en mega superflink kullsøster :-D Imponerende!!
Stor våt smask og et hei dundrende øreriv til Embla fra søster Charlin