mandag 13. august 2007

Utstillinghelg for Badiras - Elverum og Bjerke Travbane

Ny fin utstillingshelg for Kennel Badiras.
Dommer: Jan Roger Sauge
Lørdag var det Nordiske Jakt og fiskedager, med mange smaksprøver, stands, hyggelige mennesker og utstoppede bjørner og ulver.
Arjo demontsrerte hvordan man skulle oppføre seg når en hund møter på bjørn. Man ser redd ut, samtidig som man brummer som en bjørn, bjeffer som om han har tatt begge stenene sine, brumler som en flodhest og til slutt, hjemme seg bak eier eller en stolpe (tre) og lukker øynene. Han dannet en publikumsring rundt oss mens de fra rovdyrforvaltningen holdt foredrag om hvorfor hund blir tatt av ulv og bjørn. "Hadde alle hundene oppført seg som denne her, kunne mange hunder ha vært reddet". Hi ha.. så dere som tror at Arjo er en grusom pøbel, så skal jeg fortelle dere at akkurat sånn oppførte han seg også når han møtte på sau!
Han høres veldig "morsk" ut der han kommer, men han er akkurat som en bergenser (jeg er det) ligger mye i "kjeften", men det er alt! Verdens snilleste gutt!
Hadde jeg visst at jeg måtte jogge 2.4 km den dagen, hadde jeg vel blitt hjemme. Jogge med gummistøvler, full regntøy og sydvest.. hallo! Ikke rart at jeg har problemer med å gå i dag.
Men uansett:
Nuch A Mi Manera Av Badiras - 1 chk med CK - 2 BHK Anemone Nemorosa - 1 AK
Bare Turid Sin Av Badiras - 1 AK (takk til kennel Iaka's som hjalp meg med å handle "Bessie")

1 kommentar:

Turid Guii-Larsen sa...

Are you looking for trouble?
Here comes the son of Big Bubble!!
Brumle brumle.....

Har du hørt om små mammegutter forkledd i flotte goldenklær Arjo? Vi kjenner deg vi og vet at du er tøffere enn toget på overflaten, men når en kommer innenfor huden på deg, da er det ikke mye Clint Eastwood igjen i den barske kroppen nei :-D Skjønner veldig godt at Kathrine er stolt av deg! Grattis med seier’n i dag!!!

Klem Turid