mandag 27. august 2007

Referat fra rasespesialen 2007!

Ut på tur med tilsammen 13 hunder. Blanding med stort og smått, løpetisper og tre hanner hvor den ene var mer klar enn den andre. Turid med sine to hunder, Astrid med sine tre, Camilla med sin to og firbente gutt, mine foreldre med sine to og Pernille sammen med meg med hele 5 hunder.
Vi bodde på Tingsaker Camping, noe vi kommer helt sikkert til å gjøre neste gang også! For et flott sted. 40 kvadrat, helt ny hytte med flatskjerm på veggen, oppvaskemaskin, hage, flotte hagemøbler osv osv. I det heletatt, helt perfekt! Og kun 15 meter ned til stranda!
Fredag grillet vi til langt på natt.
Lørdag var det utstilling. En stormfull dag, men allikevel kjempe fin utstilling. Alle virket i godt humør. Resultatene var over all forventning, men det som gledet meg mest, var valpene. De ser ikke akkurat så veldig ferdige ut nå, men de oppførte seg helt perfekt. Pernille gikk med Thomas og Turid med Charlin.
Arjo ble overivrig da han hørte Tom snakke (kennel Willemo's). Stakkars Tom og Arjo, her må det ha skjedd en glipp et sted..:) Mens Willemo's Maud var hjemme med sine 6 små etter Arjo, var Tom en veldig god erstatter i følge Arjo! Fryktelig slitsomt for meg som prøvde å late som ingen ting! (akkurat det samme skjedde på søndag, men da var Tom helt stille i ringen. TUSEN TAKK!!!)
Lørdagen spiste vi på Rica Hotel Dyreparken. Nydelig buffet, som vi til slutt måtte bli jagd ut fra, da vi aldri ble ferdig med å spise.. Den kvelden tok vi med alle hundene ut for å bade. Helt utrolig flott syn!

Ingen kommentarer: