fredag 20. juli 2007

Thomas søker nytt hjem

Utrolig rolig gutt søker nytt hjem. Veldig behagelig, trygg og "bamsete" valp 3.5 måned gammel. Ferdig vaksinert, microchipet, helseattest osv. En valp som er vant til å gå i bånd, kjøre bil og er snill mot barn. Kun seriøse henvendelser.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har truffet unge Thomas og han er en utrolig nydelig og stø herremann. Håper nye og riktige eiere finner frem til ham snart.

Turid Guii-Larsen sa...

Så supert at du har fått deg blogg Kathrine!!! Her skal det bli spennende å følge med utover :-) Veldig trist at Thomas ikke skal bli på kennelen. Kommer til å savne han! En virkelig herlig gutt. Lillebror nr 2 for de som kjenner han :-) Lykke lykke til!

Ps. Bessie har allerede lagt inn protest mot enda en fraflytning fra kennelen. Hun vet det ikke hjelper, men gir seg ikke og prøver likevel! :-)

Anonym sa...

Åhhhhhhh sa jentene her i huset, kan ikke vi ta han???Det hadde vært sååå fint for Maximilliam:-)))
Vi er så utrolig glad for at vi har kjøpt valp fra Kathrine, rolige,trygge,lærevillige og fantastisk vakre hunder.Vi er så fornøyd med Maximilliam som vi er så utrolig stolt av:-))Lykke til Thomas, klemmer fra lillebror Maximilliam:-)))

Sofie Wollbraaten sa...

Supergrattis med blogg, Kathrine!! :o)
Og lykke til med Thomas, han er jo så utrolig skjønn, dumt vi bare har tisper ;o)